aruba2004

Wednesday, August 11, 2004

Dag 3: Snorkelen en verhuizing

Vanochtend werd ik om kwart voor acht wakker van enorme windvlagen en het was zwaar bewolkt. Omdat de "weermensen" hadden gewaarschuwd voor tropische storm Charley, dacht ik, dat dit een staartje daarvan was. Maar binnen het uur klaarde het compleet op, hoewel het erg winderig (zelfs voor Aruba) bleef.

Ik besloot eens lekker te gaan wandelen langs het strand terwijl Rick zijn duiken voor de vakantie regelde bij Red Sail Sports. Bij het Aruba Phoenix Resort hebben ze van die leuke kleurige stoelen, die prachtig fotomateriaal zijn. Onderweg struikelde ik bijna over de mooi gekleurde hagedissen. Die hebben een diep turquoise kleur.

Na mijn wandeling besloten we brunch te gaan eten bij het pannenkoeken/pizza restaurant van Linda. De pannenkoeken zijn er zo lekker en zo echt Nederlands, een grote tractatie voor ons! De kinderen zijn dol op Goudse kaas, dus al die lekkernijen daarmee gemaakt zijn favoriet bij hen!

Nadat we hele wielen pannenkoek ophadden pakten we al onze spullen weer in, want vandaag zouden we dus verhuizen. Het hotel had ons beloofd het allemaal voor ons te doen, dus gingen we na het inpakken winkelen in Oranjestad.

Tot mijn schrik bemerkte ik daar, dat ik mijn trouwring had laten liggen op het bed in de kamer. Ik had hem afgedaan omdat ik zonnecreme op Saskia smeerde en die creme maakt mijn ring hartstikke vies. Ik heb een Amerikaanse trouwring: diamanten in witgoud.

Rick is gauw terug gereden en gelukkig vond hij de ring zo terug! Ik zou het heel erg hebben gevonden hem te verliezen, hij is helemaal uniek!

Vanmiddag hebben we gesnorkeld bij Boca Catalina, waar ook veel van de tourboten anker leggen. Heerlijk! De mooiste vissen zagen we en voor mij blijven de inktvisjes heel speciaal.

Eenmaal terug in het hotel bleek dat mijn grote Nederlandse mond (zoals Rick die weleens noemt) heel succesvol was geweest, want onze nieuwe kamers zijn geschikt voor de koninklijke familie! We hebben ontzettend veel ruimte en het is allemaal even mooi. Wat een geluk! We logeren nu in kamers 1501 en 1503 in het Aruba gebouw, precies wat we gevraagd hadden.

Voor het avondeten gingen we naar Marandi. Dit is een nieuw restaurant aan het strand, dus we hadden prachtig uitzicht op de zonsondergang. Het eten was ook erg lekker en de kinderen konden lekker in het zand spelen.

Rick en ik hebben nog ons geluk geprobeerd in het casino, maar het was vanavond niet onze beurt voor het miljoen. Toch hebben we leuk gespeeld, dat is ook weer veel waard!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home