aruba2004

Saturday, August 14, 2004

Dag 6: Baby Beach en Marina Pirata

Rick en Katja zouden vanmiddag om 3 uur gaan duiken, dus besloten we vanochtend iets te gaan doen.

Na een ontbijtje bij Delifrance, wat heerlijke croissants, stokbroden en broodjes heeft, reden we via San Nicolaas naar het zuiden van het eiland, waar een strandje ligt, dat Baby Beach heet. Deze naam is goed gevonden, want het is een heel ondiepe baai, waar kleine kinderen lekker kunnen spelen.

Net buiten de baai (die prachtig turquoise water heeft) ligt een rif, waar het heel mooi snorkelen is. Katja en ik hebben heel wat speciale vissen gezien. Een heel stel ervan knabbelden aan mijn vingers, denkelijk omdat mijn nagellak kleur ze aantrok.

Al te snel was het tijd om terug te rijden. We haalden een paar saucijzebroodjes en frikandelbroodjes bij de Superfood voor lunch en toen was het tijd voor Katja en Rick om te gaan.

Saskia, Kai en ik speelden in het zwembad en daarna in de zee. Toen de duik over was zijn Rick en ik naar de De Palm bar gegaan, waar we een gezellige Nederlandse bar tender ontmoetten.

Vanavond hebben we bij Marina Pirata gegeten, een restaurantje vlak aan het water met lekkere visgerechten. Ik had conch en een bord met op Arubaanse manier voorbereidde vis.

Als afsluiting hebben we nog even Blackjack gespeeld in het casino. Maar na aanvankelijk geluk te hebben, lukte het verder niet zo. Toch altijd een leuk spel om te doen!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home